Fantomele trecutelor iubiri – audio


Oare cât de conștienți suntem că mintea noastră este populată și de fantomele fostelor iubite pentru că, științific vorbind, atât timp cât hardul rămâne funcțional noi nu uităm nimic. 

Sigur, nu am să stau în fiecare zi să trec în revistă toate amintirile, oamenii, cuvintele sau felul în care m-au făcut să mă simt acei oameni și cuvintele pe care ei mi le-au spus dar este posibil ca o întamplare de azi, să vina și să se așeze fix pe o amintire preexistentă, căreia am crezut că i-am dat ALT+SHIFT+DELETE dar pe care, de fapt, am înghesuit-o într-un colț de minte tocmai ca să nu dau peste ea tot timpul. 

Podcastul de azi mă gîndesc că te poate ajuta să te uiți la toate relațiile de iubire pe care le-ai trăit, pentru că e cazul să poți să faci pace cu ele. Să poți să le transformi din niște fantomele ale trecutului, de care te temi că vor ieși fix atunci când ai cea mai puțină nevoie, în instrumente care să te ajute să te cunoști.

Chiar așa, ți-ai dat seama că de fiecare dată când cochetezi cu ideea de intra într-o nouă relație se ițește o amintire care parcă te avertizeaza ca ești pe un drum periculos?

Un gând despre “Fantomele trecutelor iubiri – audio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.