despre mine

Salut!

Eu sunt Ligia Moise, psiholog clinician cu o experiență în munca de cabinet de 15 ani, am un master în psihoterapii cognitiv-comportamentale și formare în terapie sistemică cuplu-copil-familie și în psiho-oncologie.

De peste 5 ani lucrez cu Asociația Anais unde am format grupuri de suport pentru beneficiarele proiectului ”Stop violenței în familie” și am inițiat un proiect-pilot în cadrul căruia am făcut terapie de grup cu femei ieșite din mediul toxic al violenței domestice, cu obiectivul de a le ajuta să înceapă o viață nouă, echilibrată.

Tot în colaborare cu Asociația Anais am organizat psiho-ateliere tematice pentru femei vicitime ale violenței domestice pentru a le ajuta să își înțeleagă emoțiile și sentimentele legate de evenimentele traumatizante și pentru a găsi acele reacții adaptative la noua viață.

În paralel am desfășurat psiho-ateliere și activități de îndrumare pentru studenți la Asistență socială, iar din 2018 sunt supervizor pentru asistenții sociali care lucrează la centrul de primire în regim de urgență a femeilor și copiilor victime ale violenței domestice.

Proiecte dragi mie


vitadupaabuz.ro

ViațaDupaAbuz.ro este drumul către o viață nouă, desprinsă de ciclul abuzului și de rănile aferente poate fi parcurs doar cu multă răbdare, perseverență și tenacitate. Află mai multe…

Cortul Terapeutului

cortulterapeutic.ro

De ce Cortul Terapeutic? 2 milioane de romani sufera de depresie. In 2020 depresia va fi prima cauza de incapacitate de munca. „Psihoterapia este pentru nebuni” este doar un mit si vrem sa-l inlaturam. Suntem un grup de psihologi si psihoterapeuti si vom oferi pe plaja din Vama Veche informatii despre importanța psihoterapiei si a impactului acesteia pentru o stare de bine si o viata sanatoasa.
Află mai multe

Asociatia ANAIS

Asociația ANAIS este o asociatie umanitara si principala noastra misiune este sa contribuim la apararea drepturilor celor care nu se pot apara singuri. Eforturile si actiunile noastre se indreapta, in special, asupra femeilor si copiilor, dar si a familiilor nevoiase si alte categorii defavorizate. Facem asta prin educatie, consiliere psihologica, asistenta juridica, sprijin material si moral, actiuni si politici publice dezvoltate in parteneriat cu autoritatile si campanii de contientizare si informare. Află mai multe…

Asociatia Pas Alternativ

Asociatia PAS ALTERNATIV Brasov este o organizaţie neguvernamentală, înfiinţată în iunie 2003. Misiunea ei este sprijinirea persoanelor defavorizate, cu risc de marginalizare sau aflate in situatii dificile.