I’m in love with you…


Câteodată, doar câteodată, am impresia ca unele cuvinte au înțeles mai bun în engleză (și nici măcar nu sunt corportatistă).

Cred că de aceea când am auzit a „n-a” oară expresia asta în engleză m-a făcut să mă gândesc că ea dă o altă dimensiune a iubirii pe care o avem față de celălalt.

M-a făcut să mă gândesc că iubirea e ca un nimb care se crează în jurul nostru și ne face să ne simțim ca și cum am fi „în iubire”. Așa ca într-un cuib în care simți că toate sunt așa cum ar trebui sa fie, știi exact ce ai de făcut, adică așa cum e când simți că ai ajuns acasă.

Iar acasă, știm cu toții că nu e neapărat o casă. Acasă este locul în care ne sunt oamenii dragi.
Acasă nu va fi niciodată o cladire anume pentru că acasă poate fi orice loc în care sufletului nostru îi cald și bine, îi e liniște și simte că poate să râdă.

Nimbul ăla de iubire care se crează atunci când suntem cu persoane dragi are darul să facă din orice casă în care ne aflăm, un acasă.

Așa că, poate ar trebui să ne reinventăm și să devenim „constructori de acasă” atunci când simțim că ne scăldăm în iubire cu un alt om.

Pentru că, sincer, case ne clădesc constructorii dar degeaba ne mutăm în ele dacă nu ne-am făcut un acasă din întâlnirea cu celălalt.

Sau, cum ar spune americanul: make a home, not a house. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.